Experian reviews

(5,711 total reviews)

Brian Cassin

89% approve of CEO

74% positive business outlook

Experian has an employee rating of 4.1 out of 5 stars, based on 5,711 company reviews on Glassdoor which indicates that most employees have an excellent working experience there. The Experian employee rating is in line with the average (within 1 standard deviation) for employers within the Management & Consulting industry (3.7 stars).

Reviews by job title

6K reviews
Jan 8, 2020
Business Outlook

Pros

Lots of support Agile working encouraged

Cons

Lack of structure in terms of progression

6y
Muito obrigado pelo feedback! Aqui na Experian, encorajamos nossos funcionários a terem conversas frequentes com a liderança sobre seus interesses e objetivos de carreira para que, juntos, possam traçar os próximos passos e desafios na empresa. Ao longo do ano fiscal, acontece o Ciclo de Performance, momento não só de criar e revisar metas para atingir grandes resultados, mas também um espaço para falar sobre fortalezas, pontos de melhorias e plano de ação para o alcance de objetivos de curto, médio e longo prazo! Na Experian, incentivamos as movimentações internas e divulgamos nossas oportunidades de vagas semanalmente, para que os funcionários avaliem o que faz sentindo com suas ambições.
Jan 8, 2020
Business Outlook

Pros

Great Colleagues, your job is yours to make - good opportunities, good employee benefits

Cons

Confusing org structure can make it difficult to get things done

6y
Thank you for taking the time to leave a review! We are happy to hear that you are enjoying your role at Experian and finding so many opportunities here. Our colleagues really do make this a great place to work. Thank you again for your feedback! -Employee Engagement Director
Jan 6, 2020

admin

Anonymous employee
Business Outlook

Pros

autonomy , company culture

Cons

not much space for growth and career advancement

6y
Esperamos que trabalhar com a gente tenha sido um ótimo aprendizado pra sua carreira. Aqui na Experian, encorajamos nossos funcionários a terem conversas frequentes com a liderança sobre seus interesses e objetivos de carreira para que, juntos, possam traçar os próximos passos e desafios na empresa. Ao longo do ano fiscal, acontece o Ciclo de Performance, momento não só de criar e revisar metas para atingir grandes resultados, mas também um espaço para falar sobre fortalezas, pontos de melhorias e plano de ação para o alcance de objetivos de curto, médio e longo prazo! Incentivamos também as movimentações internas e divulgamos nossas oportunidades de vagas semanalmente, para que os funcionários avaliem o que faz sentindo com suas ambições. Obrigado pela avaliação!
Viewing 5221 - 5223 of 5,711 Reviews

Glassdoor has 8,116 Experian reviews submitted anonymously by Experian employees. Read employee reviews and ratings on Glassdoor to decide if Experian is right for you.