Experian reviews

avatar

Brian Cassin

89% approve of CEO

74% positive business outlook

Experian has an employee rating of 4.1 out of 5 stars, based on 5,707 company reviews on Glassdoor which indicates that most employees have an excellent working experience there. The Experian employee rating is in line with the average (within 1 standard deviation) for employers within the Management & Consulting industry (3.7 stars).

Reviews by job title

6K reviews
4.0
Nov 7, 2019

Overall good

Recommend
CEO approval
Business Outlook

Pros

- Good bonus package - Challenging projects - Good office infrastructure

Cons

- Not much possibility for growth - Average salary

avatar
Experian Response
6y
Boa tarde. Obrigado pelo seu feedback aqui no Glassdoor! Ele é muito importante para continuarmos melhorando a cada dia. Você certamente tem espaço para se desenvolver aqui na Experian! Encorajamos você a ter conversas frequentes com sua liderança sobre seus interesses e objetivos de carreira para que, juntos, possam traçar seus próximos passos e desafios na empresa. Aproveite também o Ciclo de Performance que acontece durante o ano fiscal, momento não só de criar e revisar suas metas para atingir grandes resultados, mas também um espaço para falar sobre suas fortalezas, pontos de melhorias e plano de ação para que você alcance seus objetivos de curto, médio e longo prazo! Além disso, divulgamos semanalmente nossas oportunidades de vagas - não deixe de avaliar se alguma faz sentido para você! Abraço!
5.0
Nov 7, 2019
Recommend
CEO approval
Business Outlook

Pros

Good work/life balance. Real opportunities to growth and success.

Cons

Nothing concrete. Everywhere there is something that can be better

Viewing 5245 - 5247 of 5,707 Reviews

Glassdoor has 8,112 Experian reviews submitted anonymously by Experian employees. Read employee reviews and ratings on Glassdoor to decide if Experian is right for you.