5.0Apr 20, 2021goodProject managerFormer employee, less than 1 yearNew DelhiRecommendCEO approvalBusiness OutlookProsgood comapny to work with i likeConsno cons as per my knowledgeShow moreExelon Response5yThanks for your review!Show more
4.0Apr 9, 2021Good place to WorkProject managerCurrent employee, more than 5 yearsRecommendCEO approvalBusiness OutlookProsGood experience with a balanced portfolioConsOverwhelming workload Difficult to move upShow moreExelon Response5yWe appreciate you taking time to provide your feedback. We rely on feedback like yours to continue to improve employee experience.Show more
3.0Mar 16, 2021Large Corporation FeelProject managerCurrent employee, more than 10 yearsChicago, ILRecommendCEO approvalBusiness OutlookProsCompetitive compensation Great benefits package Positive growth opportunitiesConsOverworked Unrealistic deadlines Tons of red tapeShow moreExelon Response5yThank you for taking time to provide a review. We rely on feedback like yours to continue to improve employee experience.Show more